Degustation menu

 Amuse Bouche

Tiger prawn tempura | grilled scallops | gin-ann sauce
Tempura z tygřích krevet | mušle sv. Jakuba | gin-ann
&
Red tuna suke | vizcaina sauce | aioli | caviar
Suke z červeného tuňáka | vizcaina | aioli | kaviár
*[Koshu 2017, Private reserve, Grace, Japan]

Nitsuke sea bass | nimono broth with vegetables
Mořský vlk nitsuke | vývar nimono se zeleninou
&
Gratinated cod with miso | shimeji mushrooms
| potato cream
Gratinovaná treska s miso | shimeji houby
| bramborový krém
*[Johann W. 2014, Zámecké vinařství Třebívlice, CZ]

Australian Wagyu beef tenderloin | yakiniku sauce
| murasaki potato
Australské hovězí Wagyu | omáčka yakiniku
| murasaki brambory
&
Flamed tofu | koumi salsa | asparagus croquette
Opalované tofu | koumi salsa | chřestová kroketa
*[Chateau Faiteau 2017, France]
*[Roučí 2016, Stapleton and Springer, CZ]

Milk & rice mousse | azuki beans with rum
Mléčná rýže | azuki fazole s rumem
&
Creamy dark chocolate | olive oil foam | crouton delight
Čokoládový krém | olivová pěna | krutony
*[Pálava 2017, Výběr z hroznů, Volařík, CZ]

+ Hand made chocolate pralines
Delta diamant coffee or tea

BUSHIDO #DegustationDuets menu 2 200 Kč
* optional wine pairing | párování s víny 1 200 Kč