Degustační menu

Together with Alessandro Bellingeri we have created an original Degustation Duel.
ACQUAROL44
Gastronomical masterpiece with rivaling delights Prague, autumn 2019.

Amuse Bouche

Alpine char | hazelnuts | ginger mayonnaise
Alpský siven | lískové oříšky | zázvorová majonéza
vs.
Octopus | pumpkin hummus | prawn mayonnaise
Chobotnice | dýňový hummus | krevetová majonéza
*[Pinot Grigio 2018 (Colterenzio) Alto Adige, Italy]

Risotto | escargots | cavolo nero
Risotto | šneci | černá kapusta
vs.
Cheese tortellini | saffron honey | quince
Sýrové tortellini | šafránový med | kdoule
*[Johann W. 2014 Třebívlice (Zámecké vinařství) Litoměřice]

Beef fillet steak | Piemonte truffles | carrots
Beef steak | lanýže z Piemonte | mrkvová variace
*[Chateau de Cazaneuve 2017, Languedoc, France]

Apple sorbet | tobacco mousse | almonds
Jablečný sorbet | tabáková pěna | mandle
vs.
Creamy dark chocolate | olive oil foam | crouton delight
Čokoládový krém | olivová pěna | krutony
*[Pálava 2014 Výběr z bobulí, Perná (Vinařství Volařík) Mikulov]

+
Hand made chocolate pralines
Coffee or tea

 

ACQUAROL degustation menu 2 400 Kč
* optional wine pairing | párování s víny 1 400 Kč