Degustační menu

Together with Fernando Hernández Ruiz we have created an original degustation menu.
Moyuelo44
Gastronomical masterpiece with wine pairing. Prague, spring 2020

Amuse Bouche

Mackerel | avocado | barley
Makrela | avokádo | ječmen
*[Chenin Blanc 2018 (L.A.Cetto) Baja California, Mexico]

Soft-shell crab | spicy aguachile
Smažený krab | pikantní aguachile
*[Johann W. 2014 (Vinařství Třebívlice) Litoměřice, CZ]

Suckling pig | chipotle sauce | cep mushrooms
Mléčné selátko | chipotle omáčka | hříbky
*[Renomé 2016 (Rodinné vinařství Sedlák) Velké Pavlovice, CZ]

Beef fillet in Nori | chilposo sauce | cauliflower purée
Hovězí svíčková v Nori | chilposo omáčka | květákové pyré
*[Nebbiolo 2010 Reserve (L.A.Cetto) Baja California, Mexico]

Chocolate Flan | pistachio ice cream
Čokoládový Flan | pistáciová zmrzlina
or × nebo
Bacon ice cream | sweet potato | honey
Slaninová zmrzlina | batáty | med
*[Maury, Grande reserve (Pouderoux) Roussillon, France]

+
Hand made chocolate pralines
Coffee or tea

 

Moyuelo44 degustation menu 2 600 Kč
* optional wine pairing | párování s víny 1 600 Kč