Á la carte

 

STARTERS | PŘEDKRMY

King prawn tempura | grilled scallops | gin-ann sauce
Krevetová tempura | mušle sv. Jakuba | omáčka gin-ann
625 Kč

Red tuna suke | vizcaina sauce | aioli | caviar
Suke z červeného tuňáka | vizcaina | aioli | kaviár
495 Kč

Grilled eggplant | kombu broth | mild soy sauce [vegetarian]
Pečený lilek | kombu fond | jemná sojová omáčka [vegetariánské]
360 Kč

Beef tartar
Tatarský biftek
435 Kč

 

MAIN COURSES | HLAVNÍ JÍDLA

Yellowtail amberjack | miso | vegetable confit | shimeji mushrooms | potato cream
Pečená treska | miso | zeleninový konfit | shimeji houby | bramborový krém
795 Kč

Figs | miso | vegetable confit | shimeji mushrooms | potato cream [vegetarian]
Fíky | miso | zeleninový konfit | shimeji houby | bramborový krém [vegetariánské]
695 Kč

Nitsuke sea bass | spring onion
Mořský vlk nitsuke | jarní cibulka
845 Kč

Deep fried duck | marinated with koumi salsa | tofu sauce
Smažená kachna | kuomi salsa | tofu omáčka
695 Kč

Deep fried tofu | marinated with koumi salsa | tofu sauce [vegetarian]
Smažené tofu | kuomi salsa | tofu omáčka [vegetariánské]
595 Kč

Lamb nikomi | Japanese rice
Jehněčí nikomi | japonská rýže
795 Kč

Wagyu striploin | Asian vegetables | murasaki potato
Hovězí wagyu | asijská zelenina | fialové batáty
1 100 Kč

Filet mignon | asparagus | citrus hollandaise
Filet mignon ze svíčkové | chřest | citrusová holandská omáčka
855 Kč

Roast duck | cabbage assortment | potato dumplings
Pečená kachna | variace zelí | bramborové knedlíky
785 Kč

Fallow deer | vegetable cream sauce | chestnut dumplings
Dančí na smetaně | kaštanové knedlíky
825 Kč

DESSERTS | DEZERTY

Milk & rice mousse | azuki paste with rum
Mléčná rýže | azuki pasta s rumem
265 Kč

Chocolate fondant | soy sauce | almond
Čokoládový fondant | sojová omáčka | mandle
285 Kč

Cake dumplings with sabayon
Buchtičky se šodó
245 Kč

 

Degustační menu

0
Amuse Bouche
* SAKE & CHAMPAGNE

1
Red tuna suke | vizcaina sauce | aioli | caviar
Suke z červeného tuňáka | vizcaina | aioli | kaviár
+
Grilled eggplant | kombu broth | mild soy sauce
Pečený lilek | kombu fond | jemná sojová omáčka
* KOSHU PRIVATE RESERVE 2017, GRACE, JAPAN

2
Yellowtail amberjack | miso | vegetable confit | shimeji mushrooms | potato cream
Pečená treska | miso | zeleninový konfit | shimeji houby | bramborový krém
+
Nitsuke sea bass | spring onion
Mořský vlk nitsuke | jarní cibulka
* JOHANN W 2014, ZÁMECKÉ VINAŘSTVÍ TŘEBÍVLICE, CZECH REPUBLIC-BOHEMIA

3
Deep fried duck | marinated with koumi salsa | tofu sauce
Smažená kachna | kuomi salsa | tofu omáčka
+
Lamb nikomi | Japanese rice
Jehněčí nikomi | japonská rýže
* ROUČÍ 2016, STAPLETON AND SPRINGER, CZECH REPUBLIC-MORAVIA
* COLOMÉ ESTATE MALBEC 2016, BODEGA COLOMÉ, ARGENTINA

4
Milk & rice mousse | azuki paste with rum
Mléčná rýže | azuki pasta s rumem
+
Chocolate fondant | soy sauce | almond
Čokoládový fondant | sojová omáčka | mandle
* PÁLAVA 2017 VÝBĚR Z HROZNŮ, VOLAŘÍK, CZECH REPUBLIC-MORAVIA

+
Hand made chocolate pralines
Delta diamant coffee or tea

BUSHIDO #DegustationDuets menu: 2 650 Kč
* optional wine pairing | párování s víny: 1 455 Kč